TROBADA ANUAL DELS DESCENDENTS DE CAL SAGAL

Octubre 29th, 2014

LA TROBADA ANUAL DELS DELS DESCENDENTS DE CAL SAGAL
Ja fa molts anys, vam acordar els descendents de la família Tort, o el què és el mateix de cal Sagal, fer al menys una trobada a l’any per reunir-nos tots al voltant d’una taula ben parada a l’hora de dinar d’un diumenge qualsevol de tardor per gaudir de mútua companyia i així avivar el caliu, perquè no s’apagui, de la flama que ens uneix per sang . Aleshores encara feien goig la generació que precedeix la nostra, pares i oncles. Però el temps passa i, enguany, de molts d’ells només en resta el record, això sí, ben viu.
Per sort encara queden alguns testimonis d’aquesta branca robusta a la qual nosaltres devem l’existència. Desgraciadament però, els anys i la salut ja no els permeten segons quins esforços i l’humor tampoc és òptim. Per això vam decidir continuar la tradició el cosins.
I així ho hem fet. Diumenge ens vam aplegar molts de nosaltres,- per diferents motius en faltava algun-, a un restaurant del llogarret d’Adri. Jo que estimo la família m’ho vaig passar molt bé, però com sempre les hores se’m van fer curtes. Hi ha tantes coses per explicar i moments per recordar que el temps no condeix.
Voldria pensar que aquest costum de retrobar-nos al menys un cop l’any, no sigui tan sols una rutina, ben al contrari, tant de bo que el temps no mati la il·lusió de poder-nos abraçar. Conscients, això sí, que soms els últims de la llista, perquè la majoria dels nostres fills ja no porten el cognom Tort, per tant, la tradició que al menys a mi, tant m’il·lusiona, s’extingirà amb nosaltres.
Voto perquè això només succeeixi d’aquí a molt temps!
Maria Dolors Majoral i Tort
Octubre de 2014

  Totes les entrades
  Agost 2019
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  « Des    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031