PEL TIET XAVIER!

Octubre 25th, 2018

Hola tiet,

M’he aixecat aquest matí amb la necessitat d’homenatjar amb quatre mots senzills l’home bo que sempre has estat. M’agradaria que aquestes paraules t’ajudessin moralment a travessar aquesta dura etapa de la vida que actualment et toca viure.

El petit dels Majoral Fauria, però amb un cor tan gran i ple de bondat en el que hi ha cabut tot l’amor que has professat a la família.

Has lluitat i treballat moltíssim per donar una bona vida a la dona i als fills. Però tampoc t’has descuidat de ser al costat dels pares i germans quan ho han necessitat.

És per això que vull donar-te les gràcies en nom de tots ells, dels que ja no hi són i que mai els va faltar el teu escalf; i de tots els nebots que t’estimem i en la distància t’acompanyem en el mal moment que estàs passant.

Saps què, tiet ? Després de la tempesta torna a sortir el sol. I quan això passi ens trobarem tots, com solem fer de tant en tant, per abraçar-nos i gaudir de la companyia mútua; feliços d’estar junts i recordant els que ens han deixat. Amb la seguretat que des d’allà on siguin, ells ens beneiran amb un somriure que nosaltres des d’aquí intuirem i sabrem que encara que no els veiem ens acompanyen.

Mercès per ser com ets. Un petó!

Maria Dolors Majoral Tort.

Bescanó 13 d’octubre del 2018


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (required)

Email (required)

Lloc web

Speak your mind

  Totes les entrades
  Octubre 2018
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  « Jul   Des »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031