Felicitar al meu fill en el seu 37 aniversari.

Febrer 23rd, 2016

Xavier Pidemont
Bescanó 23 de febre de 2016

Bon dia carinyo,

No tinguis por que no et demanaré que em corregeixis res, tan se val les faltes, espero que sàpigues perdonar-les. Tan sols m’agradaria explicar-te un conte que just avui entre les tres i les quatre de la tarda farà trenta-set anys va començar, i del qual, tu n’ets el protagonista.
El teu pare i jo, feia nou mesos que ens preparàvem per rebre’t. T’havíem disposat la cambra (encara que al principis dormiries en la nostra), el cotxet, la banyera, l’aixovar….i el que era més important de tot, l’amor que ja et professàvem quan encara no sabíem si series nen o nena, (en aquell temps no es desvetllava la incògnita fins el moment del naixement).
M’hauria agradat tenir un part natural per no perdrem el primer plor, però no va poder ser, i quan em vaig despertar el teu pare i l’àvia d’Anglès ja et coneixien, després vaig saber per ella, que el pare s’havia emocionat quan et van presentar.
Tots dos vam constatar des del primer moment que la nostra vida havia canviat per sempre i que passàvem a segon pla. Des d’ aleshores tu has estat el més important en la nostra ja llarga trajectòria.
Sempre t’hem estimat molt, i encara que durant la llarga i difícil adolescència hem topat, sobretot amb mi, el motiu de fons sempre era el mateix la por de que no et perdessis. Perdone’m si algunes vegades vaig ser més dura amb tu del què calia.
Ets una bona persona i això ens enorgulleix. Quan et veiem riure amb l’Olga nosaltres som feliços, i patim també quan et sabem trist. Ens consta que ens amagues tot el què pots per evitar-nos sofriment. Gràcies rei!
També estem orgullosos de què hagis sabut triar tan bé la companya amb la qual fas camí . Enhorabona!
De vegades ens preguntem si la feina que fas t’omple, però no gosem demanar-t’ho, de sobre sabem que no t’agrada parlar de les teves coses,(en això t’assembles molt a la teva besàvia Maria, sabem molt poc d’ella). De totes maneres respectem les teves decisions.
I aquí acabaré aquest petit esbos de la teva història que tot just s’està escrivint. Tant de bo sigui ben llarga i profitosa!
Per molts anys fill un petó ben fort d’aquests pares que viuen per tu,

Joan i Dolors


One Response to “Felicitar al meu fill en el seu 37 aniversari.”

 1. 온라인바카라 on Juliol 28, 2016 3:09

  온라인바카라

  Felicitar al meu fill en el seu 37 aniversari. at El racó de la Lola

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (required)

Email (required)

Lloc web

Speak your mind

  Totes les entrades
  Febrer 2016
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  « Nov   Abr »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  29